loading   Laddar sida...

Välkommen!

Ljud Ljus och Bildmässan, den största nordiska mötesplatsen för professionellt ljud, ljus, bild och AV-teknik, hålls vart annat år och attraherar mer än 3000 proffsbesökare från hela norden. 2018 är det dags för 15:e gången den 24-26 april på Stockholmsmässan. Som vi alltid gjort kommer vi att leverera ett högintressant och aktuellt seminarieprogram och 2018 kommer vi dessutom att presentera flera nyheter!

2016 hade vi sammantaget närmare 60 seminarier och workshops under de tre dagarna. Utställarkvaliteten har alltid varit hög på mässan och 2016 exponerade 90 utställare med många fler varumärken, nyheter och lösningar i uppbyggda miljöer där man kunde prova och testa deras produkter.

Early bird erbjudande!

Bokningarna pågår för fullt! Om du funderar på att ställa ut på Ljud Ljus Bild mässan 2018 så boka redan idag. Både större chans att få bra yta - de bästa ytorna går först! - och det är dessutom billigare! Deadline 1 december, läs mer här!

Vi hoppas vi ses där!
LLB Föreningen & BraMässor

 
Specialprojekt!
I samarbete med projektledningen på GastroNord, norra Europas främsta fackmässa för restaurang, hotell och storkök, kommer ett seminarieprogram att arrangeras riktat mot dessa målgrupper inriktat på ett allt viktigare konkurrensmedel i restaurang och hotellverksamhet, nämligen miljön och känslan skapad av just ljud, ljus och bild. Besökarna har möjligheten att gå på båda mässorna.

 
 

Nystartat samarbete med InfoComm
LLB har etablerat ett samarbete med InfoComm som är en världsomspännande branschorganisation. De driver bland annat mässor exempelvis ISE men är ett av världens starkaste organ i certifiering av tekniker. Samarbetet kommer att både att beröra LLB certifieringen samt kommande seminarieprogram vid framtidens mässor och events.
 
 

SNABBFAKTA

Ljud Ljus Bild Mässan 

24-26 april, 2018
Stockholmsmässan, Stockholm

Öppettider: 10:00 - 18:00

 BESÖKARREGISTRERING
ANMÄL DIG SOM UTSTÄLLARE HÄR! 
Arrangörer
 

 

 
Partners
 

Partnerprojekt


 
Följ oss på Facebook!